Niisutav juuksemask toidab sinu juukseid 

reklaamitoimetaja

reklaam@le.ee

Niisutav juuksemask toidab sinu juukseid 

Ehk oled kuulnud, et just sügisel, pärast pikka ja päikeselist suve, vajavad meie juuksed kõige enam niisutust ja hoolt. Pikad päevad rannas ja mõnusad suplused soolases merevees jätavad jälje ka meie juustele. Seetõttu tasub pöörata sügisel enam tähelepanu juuste tervisele ja valmistada need ette külmaks talveks. Siinkohal on sinu suurimaks sõbraks hea niisutav juuksemask. Mida teha selleks, et  juuksed oleksid säravad ja terved? Kuidas valida sobiv niisutav juuksemask, mis toidab piisaval määral juukseid? Nendele küsimustele leiad vastused allolevast loost.

Niisutav juuksemask saagu sinu parimaks sõbraks

Sügisel on nii meie nahk kui ka juuksed loomu poolest kuivemad. Kõike seda võib ka võimendada suve jooksul kogetud päike, meri kui ka liiv. Selleks, et optimaalne niiskuse tasakaal taastada, tuleb panna suurt rõhku niisutavale juuksehooldusele. Vaata üle, millised on sinu praegused juuksehooldusvahendid ja vajadusel uuenda need niisutavamate toodete vastu. Sobivad juuksehooldusvahendid leiad Beautypartners.ee e-poest!

Juuste toitmiseks ja niisutamiseks on äärmiselt oluline leida endale sobiv niisutav juuksemask. Õige ja kvaliteetne niisutav juuksemask võib teha lausa imesid. See mitte ainult ei niisuta, vaid ka toidab ja kaitseb sinu juukseid võimalike kahjustuste eest. Kui sa ei ole veel alustanud enda juuste sügava niisutamisega, siis nüüd on selleks kindlasti aeg. Selleks, et taastada juuste loomulik niiskustase, tuleks niisutav juuksemask võtta kasutusele minimaalselt kord, aga võimaluse korral paar korda nädalas. Vali endale nädalapäevad, kui muudad oma vannitoa mõnusaks kodu spaaks ja hellitad nii enda juukseid kui ka miks mitte kogu näonahka niisutavate ja toitvate toodetega. 

Miks on niisutav juuksemask hea?

Juuksemaskide eesmärk on sügav juuste niisutamine. Vahest arvatakse, et kui juba palsam on niisutav, siis maski ei ole vaja teha, kuid tegelikult pole see nii. Palsam ei ole niivõrd sügava niisutusega kui selle jaoks loodud mask.

Üks niisutav juuksemask võib sisaldada sarnaseid koostisaineid kui palsam, kuid nende kontsentratsioon on alati maskides suurem. Niisutav juuksemask tagab süvaniisutuse, mis on hädavajalik, kui soovid enda hapraks muutunud ja kuivapoolseid juukseid muuta taaskord säravaks ja terveks. Niisutav juuksemask jõuab sinu juuksekarva sügavamate kihtideni, et muuta need taas säravaks ja elujõuliseks – selliseks, nagu sa väärid!

Olaplex Hair Perfector on üks parimaid juuksemaske, mida paljud juuksurid ja naised üle kogu maailma kiidavad. Mitmed erinevad Olaplex juuksemaskid on saanud esimeseks valikuks, kui otsitakse tõhusat lahendust kuivade ja kahjustatud juuste hooldamiseks. Olaplex uuenduslik valem parandab ja taastab juustes katkenud disulfiidsidemed, mille tulemusel paraneb juuste üldine väljanägemine ja niiskustase. Bb Curl niisutav juuksemask 200 ml pudelis on jällegi suurepärane valik kõigile, kel on loomulikult lokkis juuksed. Living Proof Restore niisutav juuksemask muudab regulaarse kasutamise korral juuksed kuni lausa 20 korda tugevamaks ja vastupidavamaks. Need kui ka paljud teised Euroopas ja Ameerikas hinnatud kaubamärgid leiad Beautypartners e-poest. Avasta kogu valik ning soeta juuksehooldustooted e-poest! Ükskõik, millise juuksemaski sa lõpuks valid, tähtis on see, et leiad enda juuste hooldamiseks iga nädal aega ning lood sellest mõnusa ja lõõgastava harjumuse pimedatesse sügis päevadesse.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
tegelt
1 aasta tagasi

vähem tuleb juukseid rikkuda, siis pole ka mingeid maske vaja…..