Lääne Elu paberleht teisipäeval, 19. juulil

Lääne Elu

info@le.ee

Haapsalu ööklubid rikuvad linlaste öörahu

Haapsalu vanalinna klubid rikuvad elanike öörahu, sest lasevad valju muusikat varajaste hommikutundideni.

Lääneranna teisaldab kuus punamonumenti

Lääneranna valla kuus punamonumenti leiavad endale uue asukoha kohalikus muuseumis.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Punamonument
1 aasta tagasi

Kas piirkonda ei iseloomusta mitte madal hariduse tase, millest on tingitud kriitikavaba (ehk primitiivne) mõtlemine??? Kriitiliselt mõtleva inimese jaoks on punamonumentide tekst kurioosum, ja seetõttu selge sõnum propaganda osast ajaloos ehk lugu mida rääkida. Rahaga kehvas suhtes vald on eriti agar tegutseja pseudoprobleemidega. Otse öeldes:”Tallitagune käpuli maas aelamine, andke minna!”

Punamonument
1 aasta tagasi
Reply to  Punamonument

Veel otsemalt öeldes:”Titelusikaga supi söömine.”