Lääne Elu paberleht laupäeval, 2. juulil

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Linnamäe lapsed ei mahu lasteaeda

Taebla ja Linnamäe lasteaedades oli sel õppeaastal järjekorras kokku 32 last, järjekorra lühendamiseks avab Lääne-Nigula vald sügisest Taeblas uue rühma. Uue rühma avamine Taeblas ja rühmadesse võetavate laste arvu suurendamine järjekorda siiski päris ära ei kaota. Uuest õppeaastast jääb Linnamäel ukse taha kuus tahtjat.

TAFF:fest miksib džässi teiste stiilidega

Järgmisel nädalavahetusel kõlab Haapsalu piiskopilinnuses taas džässmuusika, kui kolmandat korda peetakse TAFF:festi. Festivali kahepäevase programmi eest seisab saksofonist-akordionist-ansamblijuht-helilooja Raivo Tafenau, kellel on visioon, kuidas ühendada eri muusikastiile ja säilitada seejuures džässile omane vabadus.

Kirikukülas tegutsevad vigased pruudid

Matsalus käivad poolest juunist juuli keskpaigani filmivõtted – režissöör ja operaator Ergo Kuld võtab seal üles eestimaist komöödiafilmi Eduard Vilde naljajutu „Vigased pruudid“ ainetel. „See on ikkagi armastuse lugu. Lugu sellest, milleks kõigeks ollakse valmis, et mitte kaotada seda, keda tahad ja vajad, keda armastad,“ ütles filmis sulast Joosepit mängiv Oskar Seeman.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments