Katarine Rosalie: epistel tugevamaga tüli norimisest ja universumi külgetõmbeseadusest

Katarine Rosalie. Illustratsioon: Karel Rahu

Katarine Rosalie. Illustratsioon: Karel Rahu

Mu armas rahvas! Jälle pean sind noomima, jälle pean sind hoiatama pea ees tulle tormamise eest! Kas sa tõesti ei mõista, et kui oled otsustanud tulle tormata, siis tirid sa endaga sinna kaasa ka terve meie armsa eest rahva? No ütle nüüd ise, kas see on mingi õige tegu minna Vene piiri äärde relvadega vehkima? Jah, ma räägin sellest meie kurikuulsast sõjaväeõppusest, millel ei ole mitte midagi ühist talle pandud süütu ja kahjutu loomakese nimega. Mitte „Siil" ei peaks selle nimi olema, vaid „Marutõbine peni"! Või siis pigem juba „Kärntõves kährik", sest marutõbist koera ikkagi kardetakse, aga kärnas rebane on naeruväärne omas alastuses.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Uskmatu-Toomas
1 aasta tagasi

Meie ju ainult heidutame venemaad ?

Jaak
1 aasta tagasi

Eesti rahvas teeb oma territooriumil õppusi seal kus tahab ja selliselt nagu tahab. Vastane leiab võimaluse siia tulemiseks igal juhul. Selle taha pole asi kunagi jäänud.