Kevin Matteus võitis Eesti meistrivõistlustel kuulitõukes hõbemedali

Kevin Matteus koos treener Kaja Ladvaga peale kuulitõuke autasustamist. Foto: Kaja Ladva
Kevin Matteus koos treener Kaja Ladvaga peale kuulitõuke autasustamist. Foto: Kaja Ladva

Tallinnas Lasnamäe kergejõustikuhallis toimusid nädalavahetusel Eesti noorte kergejõustiku talvised meistrivõistlused.

Kokku võistles U14 ja U16 vanuseklassis 470 noort. Klubisid oli esindatud 34. Suurepärase võistluse tegid taas Haapsalu Kergejõustikuklubis treenivad treener Kaja Ladva hoolealused.

Nooremas U14 vanuseastmes, kus võistlevad 2009-2010 aastatel sündinud sportlased, sai parima tulemuse Anna-Britt Aser. Ta suutis tüdrukute kuulitõukes 2 kg raudmuna tõugata 9 meetri ja 50 sentimeetri kaugusele. See andis tihedas konkurentsis väga tubli kuuenda koha.

Veel kaks sama klubi sporditüdrukut said siin kõrge koha. Elisabeth Kovtun tõukas 9.21 ja oli kaheksas. Saskia Klooster tõukas 8.04 ja lõpetas võistluse 14.kohaga. Kaks väga head starti tegi samas vanuseklassis ka Gerda Kikas. Ta oli mõlemal hüppealal esikümnes. Kolmikhüppes tuli üheksas koht, tulemus 8.22.

Kõrgushüppes ületas ta 1.40 ja lõpetas sellega esikümne. Neidude U16 kõrgushüppes ületas Simona Ladva 1.40 ja oli sellega 20. Hetty Tamm kohe tema järel, tulemusega 1.35. Nooremate poiste kõrgushüppes saavutas 12.koha Christopher Kuusik. tema tulemuseks läks protokolli 1.35. Teivashüppes oli ta 17 koha omanik, tulemuseks siin 1.85.

Taas tuli Haapsalu KJK kontosse ka sellelt võistluselt medalivõit. Viimaste aastate klubi üks edukamaid sportlasi Kevin Matteus tegi suurepärase etteaste U16 noormeeste kuulitõukes. Ta tõukas neljakilost kuuli 13.38 ja võitis sellega hõbemedali. Lisaks sai ta veel kaks 12 kohta. Need tulid 60 meetri tõkkejooksus ja kõrgushüppes. Tõkkesprindis oli ta B-finaali neljas, saades ajaks 9.56. Kõrgushüppes ületas ta 1.55.

Eeloleval nädalavahetusel selgitatakse Lasnamäe hallis Eesti paremad U18 ja U20 vanuseklassidele.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments