Detailplaneeringud

Regina

regina@le.ee

Lääne-Nigula vallavalitsuse 20.04.2021 korraldusega nr 2-3/21-145 algatati Samblamäe katastriüksuse detailplaneeringu koostamine Rannakülas (hoonestatud katastriüksus 53101:001:0211, pindala 4 ha, sihtotstarve maatulundusmaa).
Detailplaneeringu ülesandeks on katastriüksuse jagamine kolmeks elamumaa sihtotstarbega krundiks, kruntidele ehitusõiguse ning hoonestustingimuste määramine, kommunikatsioonilahenduste ja juurdepääsuteede planeerimine ning servituutide ja keskkonnatingimuste määramine.
Planeeringuala asub detailplaneeringu koostamise kohustusega alal ja elamuehituspiirkonnas. Detailplaneering koostatakse vastavuses Nõva valla üldplaneeringuga; keskkonnamõju strateegilise hindamise kohustus puudub.

Lääne-Nigula vallavalitsuse 20.04.2021 korraldusega nr 2-3/21-146 võeti vastu Julia kinnistu detailplaneering asukohaga Spithami külas / Spithamnis. Planeeringu ala hõlmab Julia katastriüksust (katastritunnus 52001:001:1581, pindala 8546 m², maatulundusmaa). Detailplaneeringu projekt näeb ette planeeringualale nelja elamumaa sihtotstarbega katastriüksuse moodustamise, igale krundile kahe hoone ehitusõiguse ja hoonestustingimused, määratud on juurdepääsutee asukoht, kommunikatsioonilahendused ja servituutide vajadus. Detailplaneering koostatakse vastavuses Noarootsi valla üldplaneeringuga; keskkonnamõju strateegilise hindamise kohustus puudub.
Detailplaneeringu avalik väljapanek toimub 10.–23. maini 2021 tööajal Noa­rootsi osavallavalitsuses ja valla veebilehel.
Väljapaneku ajal on võimalik esitada planeeringulahenduse kohta kirjalikke arvamusi.

Planeeringute menetlusinfo on leitav www.laanenigula.ee/menetluses.

Lääne-Nigula vallavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments