Haapsalu kutsekool valmistas Haapsalu kolledžile diivanid

Haapsalu kolledži uued diivanid. Foto: Haapsalu kolledž
Haapsalu kolledži uued diivanid. Foto: Haapsalu kolledž

Haapsalu kolledž ja Haapsalu kutsehariduskeskus teevad koostööd juba aastaid, kuid nüüd valmistas koostöö raames kutsekool kolledžile diivanid.

„Olime dilemma ees, et 10-aastased ja üsna palju „kuulnud ja näinud“ diivanid kabinettides ja fuajeedes vajasid asendust. Kas ostame uued või on muu võimalus? Ja tulime mõttele, et kutsehariduskeskus vajab äkki oma õppetööks sarnast ülesannet, mis võimaldab kõikidel ühtemoodi teostust õppida,“ kirjeldas kolledži direktor Heli Kaldas.

Kolledž pakkus 20 ühesugust diivaniraami, millele kutsekooli sadulsepa eriala õpilased Janne Muuli juhendamisel tegid uue sisu ja katsid ülikoolivärvides kangaga. „Mõeldud – tehtud ja kuu aja jooksul oleme kutsehariduskeskuse õppijate töö tulemusel saanud kolledžisse 20 uut ja ilusat diivanit,“ ütles Kaldas.

Kutsekool ja kolledž on koostööd teinud varemgi – ainetesse on kaasatud teise kooli õppijaid, koolid on leidnud ühisosasid praktikate korraldamises ja osalenud koos rahvusvahelistes projektides.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments