Haapsalus algas puhkpillimuusikapidu

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Haapsalu Big Band. Foto: Arvo Tarmula
Haapsalu Big Band. Foto: Arvo Tarmula

Täna õhtul algas Haapsalus kolm päeva vältav puhkpillimuusika kontsertide sari „Kõik puhuvas Haapsalus 2020“.

Haapsalu kuursaali kõlakojas astus üles vaskpillikvintett „Tuulisbrass“.
Homme kell 20.00 esineb Haapsalu kuursaali kõlakojas Vabariiklik Orkestrijuhtide Puhkpilliorkester. Dirigentidena tulevad orkestri ette Bert Langeler, Hando Põldmäe, Ott Kask, Aarne Õunapuu, Harry Illak, Verner Mölder.
Solistideks on Toomas Vavilov ja Haapsalu muusikakooli direktor Jaak Vasar.

Samal õhtul kell 21:30 hakkab kuursaalis rahvale mängima Haapsalu Big Bänd.

Kolmapäeva keskpäeval algab Haapsalu kultuurikeskuse treppidelt Lõbus Puhkpilli Rongkäik, mis suundub Kodanike Torni juurde. Sel toimub suure puhumise lõppvaatus – esinevad Vabariikliku Orkestrijuhtide Puhkpilliorkestri puhkpilliansamblid ja orkester.

Kõik kontserdid on tasuta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments