0

Julia kinnistu detailplaneeringu algatamine

Regina

regina@le.ee

Lääne-Nigula vallavalitsuse 12.05.2020 korraldusega nr 2-3/20-227 algatati Julia kinnistu detailplaneeringu koostamine Spithami külas / Spithamnis (katastriüksus 52001:001:1581 pindalaga 8546 m² ja sihtotstarbega maatulundusmaa).
Maaomanikud soovivad katastriüksuse jagamist neljaks elamumaa sihtotstarbega krundiks ja igale krundile kuni kahe hoone (elamu ja abihoone) ehitusõiguse määramist.
Detailplaneering koostatakse vastavuses Noarootsi valla üldplaneeringuga; keskkonnamõju strateegilise hindamise kohustus puudub.

Lääne-Nigula vallavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz