Tugev tuul häirib laevaliiklust Hiiumaa ja mandri vahel

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Foto: Urmas Lauri


Asenduslaevana Rohuküla-Heltermaa liini teenindav reisiparvlaev Regula jäi täna hommikul tugeva tuule tõttu sadamasse. 

Regula ei välju 6:30 Rohukülast ja 8:30 Heltermaalt seoses tugeva tuulega.

Parvlaev Tiiu suundus 10. veebruaril korralisse hooldusesse, laeva asendab parvlaev Regula, mille esimene väljumine Rohukülast oli planeeritud 10. veebruaril kell 06.30. Nädala sees teenindab liini põhilaevana Leiger,

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments