Läänemaa koolilapsed osalesid kunstikonkursil

Uuemõisa algkooli õpilase Ralph Robert Viireti töö, mis oli üks kolmest laureaadiks pärjatud tööst.

Läänemaa koolilapsed osalesid kunstikonkursil Väike kunstnik, parimad konkursi tööd rändavad kevadeni mööda Läänemaa koole.

Konkursil kuulutati laureaatideks Kaspar Kure Haapsalu linna algkoolist, Heili Harakk Palivere põhikoolist ja Ralph Robert Viiret Uuemõisa algkoolist.

Väikeste kunsnike töid hindasid Haapsalu kunstikooli õpetajad Paula Marit Leiumaa, Karel Rahu, Aide Leit-Lepmets. Töödes hindasid nad teostuse originaalsust, terviklikkust ja isikupära ning loomingulisust.

Lisaks said fantaasia eripreemia Annabel Leheste Haapsalu linna algkoolist, hoolsuse eripreemia Gloria Madgalena Strauss, Haapsalu linna algkoolist ja emotsiooni eripreemia: Jass Rosenberg, Ridala põhikoolist.

Konkursist võtsid osa Haapsalu linna algkool, Palivere põhikool, Uuemõisa lasteaed-algkool, Ridala põhikool, Haapsalu põhikool ja Kullamaa keskkool. Igas koolis on näitus kaks nädalat.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments