Lihula spordikool tekitab treenerites vastakaid tundeid

Lääneranna valla spordikool hakkab majandama ka uut spordihoonet, mille ehitamiseks tuli vana lammutada. Urmas Lauri

Lääneranna valla spordikool hakkab majandama ka uut spordihoonet, mille ehitamiseks tuli vana lammutada. Urmas Lauri

Lääneranna vallavalitsus soovib rajada spordikooli, mis koondaks kõik valla spordiringid; treeneritel on kooli rajamise suhtes erinevad seisukohad.

Lääneranna vallavanem Mikk Pikkmets ütles, et spordikooli rajamine on vajalik, et spordialad oleksid ühtselt majandatud. Seni on treeningud käinud kooli juures spordiringides või MTÜna tegutsevates klubides.

Pikkmetsa sõnul koonduksid spordikooli alla kõik need alad, kus on olemas treeneri kutsega eestvedajad – lauatennis, maadlus ja jalgpall. Peale selle tahab vallavalitsus kooliga liita ka korvpalli- ja kergejõustikutrennid, mis samuti vallas toimuvad.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kera
4 aastat tagasi

Veel mõtteainet. Pärnu Postimehel artiklis väideti, et Lääneranna vallas on tegutsemas kuus! treenerikutsega isikut. Väga tore ja vastab ka tõele aga nende treenerite tegevusalad on : ratsutamine, vibulaskmine, vehklemine, lauatennis, korvpall ja maadlus. Ma näen siin vähemalt kahte, kui mitte kolme ala mille treeninggrupile ei ole lähitulevikus või siis üldse mitte kasu spordikooli loomisest.

Läänlane
4 aastat tagasi

Edu, Janar.

jo jo
4 aastat tagasi

Sõber…. Kas järgmisena oled Lihula sõjakooli juhataja.

ja jah
4 aastat tagasi

Kahjuks ei läinud see läbi..

Kera
4 aastat tagasi

Andke andeks aga ühtegi treenerikutsega jalgpalli treenerit Lääneranna vallas treenerite registri järgi küll pole.