1

Haapsallane võitis maineka moefestivali

Lääne Elu

info@le.ee

Läänemaa ühisgümnaaisumi lõpetanud Carl Christoph Rebane teeb nüüd ilma moelavadel. Foto arhiiv

Estonian Fashion moefestivali (EFFi) võitis Haapsalust pärit Karl-Christoph Rebane.

Järjekordne EFF peeti 6.-9. juunil. Moepäevadel esitlesid oma kollektsioone Eesti ja naaberriikide noored moeloojad. EFFi konkursi peapreemia võitis Karl-Christoph Rebane kollektsiooniga „Am I a Joke to You”. Rebane on lõpetanud Läänemaa ühisgümnaasiumi ja õpib Eesti kunstiakadeemias.

Loe Õhtulehe artiklit festivalist ja vaata fotosid kollektsioonist siit.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Puzikov
Puzikov

selge, see on siis see noormees kes tõmbas tumedanahalisele sellile selga kleidi.
Sotsiaalmeedias sai teema ilusti kajastust 🙂

wpDiscuz