Noorte töömessil „Suveks tööle“ pakub tööd 150 tööandjat

BNS

Õpilasmalev Koluveres. Arvo Tarmula
Noorte töötamine on kasulik nii noorele kui ka tööandjale. Arvo Tarmula

Töötukassa eestvõttel toimub 17.- ja 18. aprillil online–keskkonnas virtuaalne noorte töömess „Suveks tööle“, kus pakub tööd 150 tööandjat.

13-26 aastastele noortele suveks töö või vabaaja tegevuse leidmiseks mõeldud messil on pakkumisel on nii suvised hooajatööd kui ka võimalused kooli kõrvalt töötamiseks. Pakkumised ei ole ainult Eestisse, vaid ka välismaale. Tööpakkumisi on väga erinevaid – otsitakse projektijuhte, laagri kasvatajad, mängujuhte, tantsuõpetajad aga ka online-turundajaid.

Töötukassa noortegarantii juht Liis Seeme ütles, et online mess annab võimaluse osaleda kõikidel huvilistel üle Eesti. „Eriti hea meel on selle üle, et tööpakkumisi on ka päris noortele, üle 20 tööandja pakub tööd juba 13-aastastele noortele. Samuti on tööpakkumisi igas maakonnas,“ lisas ta.

Noorte tööle võtmine on kasulik mõlemale poolele. „Suvel töötamine on noorele hea võimalus nii kogemuste saamiseks kui ka endale lisaraha teenimiseks. Tööandjad on mõistnud, et noore tööle võtmine on hea võimalus ennast reklaamida ja tulevikus töötajaid leida,“ räägib Seeme.

Messil on võimalik vestelda ka karjäärispetsialistidega, kes vastavad töö- ja haridusega seotud küsimustele ning toimuvad veebinarid, mis mõlemal päeval algavad kella 16-st.

Messi korraldavad Eesti Töötukassa ning Tallinna spordi- ja noorsooamet. Mess toimub aadressil http://www.toomess.ee/suvekstoole.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments