Galerii: Rannarahvas peab promenaadil koos Rannalõõtsaga pidu

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Rannalõõts 2018. Foto: Arvo Tarmula
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 26
Rannalõõts 2018. Foto: Arvo Tarmula

Täna lõuna ajal oli Haapsalu promenaad rõõmsameelsest rahvast tulvil – seitsmendat korda peeti Rannalõõtsa festivali, mis esmakordselt toimub koos rannarahva promenaadiga.

Promenaad oli täis pikitud kohalike tootjate talu-, toidu- ja käsitöökaupa, kahes kontserdipaigas tõmbasid mehed ja naised mõnusalt lõõtsa ning laulsid. Rahvas sumises lettide juures, teine osa külitas murul või istus pinkidel ja nautis lõõtsalugusid.

Et idüll täielik saaks, oli Uuemõisa tall kohale tulnud ühe poni ja hobusega, kellega sai sõitu teha.

“Suurepärane ilma selliseks ürituseks!” naeratas Haapsalu kultuurikeskuse direktor Gülnar Murumägi.

Fotod: Arvo Tarmula

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Sass S
2 aastat tagasi

äge

Fänn
5 aastat tagasi

Tegelikult oli kontserdipaiku ikkagi kolm, mitte kaks. Ja sellest oli kahju, et ei saanud kõiki kolme algusest lõpuni kuulata-vaadata. Niisugune ühel ja samal ajal kolmes kohas esinemine ei sobinud mulle mitte üks raas – jäin paljust heast ilma.

mõte hea
5 aastat tagasi
Reply to  Fänn

Eks mõte oli ikka selles, et käid/jalutad, kuulad üht ja kuulad teist. Päris kohapeal istumise kontserdine polnud need mõeldudki. Vahva oli ja täitis oma eesmärgi edukalt.