Tallinna maantee ehitaja selgub kuu lõpuks

Tallinna maantee. Foto: Urmas Lauri
Tallinna maantee. Foto: Urmas Lauri

Sellesse suvesse planeeritud Tallinna maantee remondile kuulutab linnavalitsus ehitaja leidmiseks varsti välja riigihanke.

„Juuli lõpuks on ehitaja teada,” ütles Haapsalu aselinnapea Peeter Vikman. Seejärel saab öelda ka, millal ehitus peale hakkab.

Haapsalu linn sai Tallinna maantee rekonstrueerimiseks taristuinvesteeringute programmist miljon eurot, millele lisandub 19protsendiline omaosalus. Selle summa eest saab rekonstrueerida Tallinna maantee Jaama tänava valgusfooriga ristmikust kuni Vahtra tänava ristmikuni. Ehituse käigus saab korda sõidutee ning kõnniteed tehakse laiemaks.

Kui kevadel miljon eurot tee-ehituseks riigieelarvest laekus, plaanis linnavalitsus riigihanke välja kuulutada mais ja ehitama hakata juunis. Ehitus on vähemalt kaks kuud edasi lükkunud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ats
5 aastat tagasi

Alles oli artikkel, et Vahtrani ei jätku raha, tuleb Tammeni. LE võiks hakata oma artikleid kontrollima.

Hook
5 aastat tagasi

Kõnnitee võiks ikka nii lai olla,et kui keegi titekäruga vastu tuleb ei pea sõiduteele astuma.

Arvos
5 aastat tagasi

Kas jalakäijad peavad kümnekesi kõrvuti käima, et vaja on laia könniteed?

Kohalik
5 aastat tagasi

Miks ainult vahtrani, sealt edasi paarsada meetrit ja oleks kogu lõik uus aga ei jätame vana sitta ka veidike. Totruse tipp. Kase ja tallinna mnt ristmik tuleks normaalseks teha ja see idiiootne plank aed maha tõmmata mis piirab nägemist uuemõisa poole.

Juku
5 aastat tagasi
Reply to  Kohalik

Mine räägi siis plangu omanikule,et võtku maha.

Sussi Sass
5 aastat tagasi

Mis- kas ainult Vahtra tänavani , noo mida ?