0

Detailplaneeringu algatamine

Kylaline

info@le.ee

19.05.2015. a algatas Lihula vallavalitsus Pagasi küla Uue-Sepa kinnistu (katastritunnus 41102:001:0226, pindala 0,69 ha, sihtotstarve tootmismaa) detailplaneeringu ja jättis algatamata keskkonnamõju strateegilise hindamise, kuna kavandatud tegevused ei oma olulist keskkonnamõju.
Kinnistu asub Matsalu rahvuspargi piiranguvööndis ning Lihula-Kloostri-Kirbla riigitee ääres.
Planeeringu eesmärk on kaksiksilohoidla ümberehitamine heinaküüniks. Lihula valla üldplaneeringut ei muudeta.
Detailplaneeringu eskiisi avalik arutelu toimub 6. aprillil kell 15 Lääneranna vallavalitsuses (Jaama tn 1, Lihula linn). Detailplaneeringu eskiisi materjalid on kättesaadavad Lääneranna vallavalitsuse veebilehel (detailplaneeringud). Täpsem info anna.palusalu@laaneranna.ee või telefonil 449 6496.

Lääneranna vallavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz