Paadrema buss sõidab vahel ka Lihulani

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee


Koti on Vatla kandi rahvale oluline peatus, sest siit saab ümber istuda Lihula bussile. Kaks korda nädalas sõidab siit läbi ka Pärnu maakonnaliin nr 55. Foto: Google maps

Paadrema kandist saab bussiga kaks korda nädalas Lihulasse sõita.

„Pärnu maakonnaliini nr 55 pikendamine Paadremalt Lihulani lahendab paaril päeval nädalas ka Vatla kandi rahva vallakeskusse saamise probleemi,” ütles Pärnumaa ühistranspordikeskus maakonnaliinide vanemlogistik Avo Rahu Lääne Elule.

Pärnu-Paadrema buss nr 55 väljub Pärnust kell 13.25, esmaspäeviti ja neljapäeviti sõidab buss Paadremalt edasi Vatlamäe ja Koti kaudu Lihulani. Lihulast saab sama bussiga tagasi õhtul kell 16.45.

Välja jäävad Lõpe, Paimvere ja Oidrema tee peatus, Paadrema silla peatus jääb teele vaid siis, kui sinna on keegi pileti ostnud või bussifirma dispetšerile on teada antud, et keegi soovib sealt bussile tulla.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments