Selgeltnägijate üritus löödi Orissaarest minema

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Selgeltnägijad olid kolmapäeva õhtul Pürksi kultuurimaja. Foto: Arvo Tarmula

Pühapäeval kell 15 pidi Saaremaal Orissaare kultuurimajas toimuma kohtumine “Eesti selgeltnägijate tuleproov 2017” saates osalenutega. Kultuurimaja töötaja, tema lähedaste ja kõikide orissaarlaste ähvardamine viis selleni, et üritus keelati Orissaares ära ja toimub hoopis Muhus Hellamaa külakeskuses, kirjutab Meie Maa.

“Selgeltnägijate tuleproovi” osalejad käivad mööda Eestit inimestega kohtumas. Esimesel kohtumisel Varbolas oli neid kuulamas 140 inimest. Selgeltnägijad vestlevad ja vastavad inimeste küsimustele.

Juba kuu tagasi lepiti sarnane kohtumine kokku ka Orissaare kultuurimajaga. Pärast Meie Maa artikli ilmumist lahvatas aga suur tüli. “Üritus jäeti ära sellepärast, et tegu oli ähvardustega kohalike inimeste poolt,” selgitas endine Kõinastu saarevaht Mari-Liis Pae ehk saates vaatajatele tuntuks saanud Valge nõid, kes kohtumist just Orissaares teha soovis.

Lehele teadaolevalt oli ähvardaja näol tegemist Orissaare koguduse liikmega.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments