Lääneranna vallavanem hakkab saama 2750 eurot kuus

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Neljapäeval Lääneranna vallavanemaks valitud Mikk Pikkmets hakkab saama peaaegu poole rohkem palka, kui ta sai Koonga vallavanemana. Urmas Lauri foto

Lääneranna vallavanem Mikk Pikkmets hakkab saama kuus 2750 eurot ehk 250 eurot vähem kui Haapsalu linnapea Urmas Sukles.

„Meie oleme tagasihoidlikumad. Meil on raha mujale ka panna,” ütles Janar Sõber võrdluse kohta Suklese palgaga.

Arno Peksari sõnul on Suklesega peaaegu võrdne palk õigustatud. „Territoorium on meil suur. Haapsalus on Suklesel neli aselennapead ka,” märkis Peksar.

Telefonikompensatsiooni hakkab Pikkmets saama 20 eurot kuus. Et telefonikompensatsiooniks pakkusid volikogu liikmed 15-25 eurot, pandi summa hääletusele. 20 euro poolt hääletas 17 volikogu liiget 19st.

Koonga endise vallavanemana sai Pikkmets 1500 eurot kuus. Lihula vallavanema palk oli 1900, Hanila vallavanema palk 1650 ja Varbla vallavanema palk samuti 1650 eurot kuus.

Lääneranna vald moodustus Lihula, Hanila, Koonga ja Varbla vallast.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments