0

Lääne Elu paberleht neljapäeval, 26. oktoobril

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Haarang Vatla salatapamajas

Möödunud kolmapäeval korraldas veterinaar- ja toiduamet koos politseiga Vatla endises sigalas haarangu, sest oli tulnud vihje ebaseadusliku tapamaja tegusemisest. „See, mille avastasime, oli õudus kuubis,” ütles Rapla- ja Läänemaa veterinaarkeskuse juhataja Aavo Lumi. „Tapmine käis ebahügieenilistes ruumides.“

Haapsallased viivad Austraaliasse Eesti pärimusmuusika

Reede õhtul kogunevad Melbourne’i eestlased kohalikku Eesti majja, et kuulata kaht 15 000 kilomeetri kauguselt Haapsalust kohale lennanud pärimusmuusikut. See on vähemalt kuuest esinemisest koosneva Austraalia-turnee esimene kontsert.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz