2

Lihula mees ähvardas teist suhtlusportaalis

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Eile teatati politseile, et Lihulas vallas Alakülas ähvardas 37-aastane mees telefoni teel ja suhtlusportaalis 46-aastast meest tervisekahjustuse tekitamisega. Sündmuse osas on alustatud kriminaalmenetlust, teatas Lääne politseiprefektuuri pressiesindaja Kristi Raidla.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Pook
Pook

Einoh nüüd saab politsei ka tööd juurde.
Üks tont lubas teisele vastu kurki anda ja kohe kriminaalasi.
Varsti saab kriminaalasja kaela kui kedagi vale pilguga vaatad.

Arvos
Arvos

Haledikke tuleb järjest juurde…

wpDiscuz