Lääne Elu paberleht teisipäeval, 10. oktoobril

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Lauri Luik lubab 2019 riigikogust loobuda

Reformierakonna esinumber Haapsalu kohalikel valimistel, riigikogu liige Lauri Luik ütleb, et tahab pärast kolme ametiaega parlamendis proovida elus midagi uut, näiteks linnapea ametit. Loe intervjuud Lääne Elu paberlehest.

Kullamaal avati mälestussammas kahele suurmehele

Kullamaa rahvuspäeval laupäeval avati kiriku juures mälestuskivi kahele Kullamaa kandi suurmehele: Artur Kasterpalule ja Eero Veidermale.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments