Pääste: staadionilt viidi rebane metsa

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

29. septembril kell 14.23 teatati häirekeskusele, et Haapsalus Lihula maanteel liigub staadionil rebane, kes võib olla ohtlik. Kui päästjad sündmuskohale jõudsid, selgus, et loom oli minema jooksnud. Politsei abiga leiti rebane veidi hiljem siiski üles, püüti kinni ja viidi linnast kaugemale loodusesse.

1. oktoobril kella 23.40 paiku käisid päästjad Ridala vallas Vätse külas, kus veoauto pidurid olid suitsema läinud. Päästjad jahutasid pidureid veega.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments