Lääne-Nigula vallavolikogu teade

Kylaline

info@le.ee

27.09.2017 otsustas Lääne-Nigula Vallavolikogu lõpetada detailplaneeringute menetlused Lääne-Nigula vallas omanike taotlusel (koostamisega mittealustamine ja eesmärgi muutumine omanike vahetumisel) alljärgnevalt:

1. Vedra külas Koolipõllu kinnistu üldplaneeringut muutva detailplaneeringu eesmärgiga hoonestuseta maatulundusmaa sihtotstarbega kinnistu jagamiseks kuni kuueks elamukrundiks.
2. Kadarpiku külas Atsi kinnistu üldplaneeringut muutva detailplaneeringu eesmärgiga elamumaa sihtotstarbega kinnistu jagamiseks ja ühele osale sihtotstarbe (tootmismaa) määramiseks.
3. Võntkülas Välja kinnistu detailplaneering elamumaa sihtotstarbega kinnistu jagamiseks kaheks väikeelamukrundiks.
4. Pälli külas Diare kinnistu detailplaneering eesmärgiga elamumaa sihtotstarbega kinnistu jagamine kaheks väikeelamukrundiks.
5. Taebla alevikus Nurme tn 23 detailplaneeringumenetlus eesmärgiga krundi hoonestusala suurendamine.
6. Kadarpiku külas Ants Laikmaa majamuuseumi maa-ala detailplaneering eesmärgiga olemasoleva muuseumikompleksi laiendus: administratiivhoone, parkla, telkimisplatsi, linnuvaatlustorni ja jalgrattatee ehitusala määramine.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
JUSS
6 aastat tagasi

Hr Mikk Lõhmus. Miks kutsute elama Lääne-Nigula valda KUI ISE SÕNA EI PEA JA LÜKKATE ISEGI TEATE EDASTAMISE TEISTE AMETNIKE KAELA:)))Kas Teie juhitud vallas paberid korda siis kui koos saunas käidud?:)