Haapsalu volikogu tänas viimasel istungil Elvi Pudat

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Elvi Puda. Foto: Arvo Tarmula
Elvi Puda. Foto: Arvo Tarmula

Reedel oma viimast liitumiseelset istungit pidanud Haapsalu linnavolikogu tänas lillede ja alplausiga Elvi Pudat, kes linnavolikogu kantseleid juhatanud kõigi seitsme koosseisu ajal.

1993. aasta oktoobris esimese Haapsalu volikogu esimehe Ülo Uluotsa kõrval volikogu kantseleid juhtima asunud Puda kandnud esimese volikogu esimehe vaimu edasi läbi kõigi seitsme volikogu koossseisu.

„Sa oled tööd teinud suure kirega ning sinu tööd, panust ja südamega asja juures olemist on raske üle hinnata,” ütles linnavolikogu viimane esimees Andreas Rahuvarm Pudale lillekimpu ulatades.

Rahuvarmi sõnul on Elvi Puda olnud see, kes on välja õpetanud kõik kuus volikogu esimeest pärast Ülo Uluotsa. Puda käe all on algajad volikogu esimehed enne istungit harjutanud, mis järjekorras ja mida öelda tuleb ning õppinud protseduurireegleid.

„Te olete mulle väga kallid, te olete nii sõnakuulelikud,” tänas Puda liigutuspisaraid varjata püüdes volikogu liikmeid. Ta lisas, et plaanis nüüd pensionile minna, kuid linnasekretär Erko Kalev kutsus teda uut, ühinenud omavalitsuse volikogu käima lükkama. „Lubasin seda teha ja võib-olla näete mind veel paar kuud,” ütles Puda.

Andreas Rahuvarmi sõnul pidas volikogu viimane, seitsmes koosseis 46 istungit, võttis vastu 263 otsust.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
miisu
6 aastat tagasi

Rahuvarmi sõnul on Elvi Puda olnud see, kes on välja õpetanud kõik kuus volikogu esimeest pärast Ülo Uluotsa – no see näitabki, miks need volikoguesimehed pole enda tööga hakkam saanud ja miks linnavalitsuses pole sini maani selge kes kellele peab alluma kas limmapea volikogu esimehele või volikogu esimees linnapeale.

Imelik
6 aastat tagasi

“…te olete nii sõnakuulelikud”.
Seda on see volikogu kahtlemata olnud. Kahjuks ei ole see volikogu töö eesmärk
ega kokkukutsumise põhjus.
Seega loodan, et järgmine ei saa mitte selline olema.