0

Neljas liiklusõnnetuses said viga inimesed

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

politsei-symbolfoto-470x255

Eile oli Eestis neli liiklusõnnetust, milles sai inimene nii raskelt vigastada, et tuli viia haiglasse.

Eile kella 4.23 ajal juhtus liiklusõnnetus Harjumaal Rae vallas Karla külas Andrekse tee 2 juures, kus jalgrattaga sõitnud purjus 38-aastane mees kaotas jalgratta üle kontrolli ja kukkus. Jalgrattur toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kell 10.12 juhtus liiklusõnnetus Tartus Riia ja Akadeemia tänavate ristmikul, kus sõidurida vahetanud 63-aastase mehe juhitud sõiduauto Honda CR-V põrkas kokku mootorrattaga Honda CBR, mida juhtis 30-aastane mees. Mootorrattur toimetati Tartu ülikooli kliinikumi kontrolli.

Kell 10.57 oli liiklusõnnetus Tartu linnas Näituse tn 20 juures, kus 53-aastane mees sõitis sõiduautoga Volkswagen Touran otsa reguleerimata ülekäigurajal sõiduteed ületanud jalakäijale, 8-aastasele poisile. Jalakäija toimetati Tartu ülikooli kliinikumi.

Kell 12.02 juhtus liiklusõnnetus Pärnus Ringi ja Pika tänavate ristmikul, kus jalgrattur, 26-aastane mees sõitis otsa ülekäigurada ületanud jalakäijale, 72-aastasele naisele. Jalakäija toimetati Pärnu haiglasse kontrolli.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz