0

TS Laevad arutab viienda laeva ostmist sügisel

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Leigri saabumine Heltermaale (57) (1280x853)
Parvlaevad Regula ja Leiger Heltermaa all. Foto: Urmas Lauri

Kui mandri ja suursaarte vahelise laevaliikluse suvine kõrghooaeg lõpeb, analüüsivad Tallinna Sadam ja tema tütarfirma TS Laevad reisijate statistikat ja otsustavad selle põhjal, kas on vaja viies laev osta, kirjutas Saarte Hääl.

TS Laevadele kuulub praegu neli uut parvlaeva: Tõll, Piret, Leiger ja Tiiu. Lisaks kehtib ettevõttel 1. oktoobrini parvlaev Hiiumaa prahtimisleping ja asenduslaevana saab vajadusel kasutada ka Regulat.

Hiiumaa veabki praegu reisijaid täiskoormusega, samuti on käigus Regula, kuna parvlaev Tiiu on juuli lõpust alates rivist väljas ja ootab Soomes remonti.

Tallinna Sadama juhatuse esimees Valdo Kalm ütles, et parvlaev Hiiumaa on neil oktoobrini olemas ning kogu suve on TS Laevad ilusasti hakkama saanud. Viienda laeva ostmise küsimus on tema sõnul siiski jätkuvalt aktuaalne. “Oleme kokku leppinud, et kui meil on suvestatistika käes ja hooaeg lõpeb, siis istume rahulikult maha ja arutame seda,” rääkis Kalm ERR-ile.

Suvisel kõrghooajal ja lisareiside korral on Saaremaa liinil tihti kolm laeva käigus ja Hiiumaa liinil kaks.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz