Selgusid Läänemaa meistrid rannavõrkpallis

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 9

Peraküla rannaliival selgusid Läänemaa tänavused meistrid rannavõrkpallis. Turniir oli äärmiselt tasavägine.

Meeste turniiri parim duo Lauri Špitsmeister – Andres Savik võitis küll kõik kohtumised, kuid koguni kolmes kohtumises vormistati võit otsustavas lisageimis.

Järgmised kolm meeskonda lõpetasid võrdse võitude arvuga ja paremuse määramisel said määravaks kogutud punktid ja siin edestasid konkurente kõige napimalt Mihkel Luidalepp ja Janno Tamsalu. Neile hõbemedalid.

Võrdsete võitude ja sama arvu punktidega lõpetasid turniiri Keiro Jõgisalu – Raigo Kodres kui ka mullune meisterpaar Martin Loorits – Lauri Loorits. Paaride omavahelise kohtumise võitsid Jõgisalu – Kodres ja neile pronksmedalid.

Sama pingeline oli ka naiste turniir. Enamikes mängudes läks võitja selgitamiseks vaja maksimaalset kolme geimi.

Ainult võitude ja esikohaga lõpetasid turniiri Eveli Maripuu ja Ana Laura Kaasik. Sealjuures teiseks tulnud maakonna paljukordne meisterpaar Ly Märss – Maret Valk alistati 2:1 (21:23, 21:15, 15:12) ja paremuselt kolmanda paari, Heliko Nukki – Maili Jaaska võitmiseks peeti maha tõeline maratonmatš. Avageim kaotati kindlalt 12:21, kaks järgmist ülipõnevalt kulgenud geimi võideti 29:27(!) ja 16:14.

Fotod: Karl Saaver ja Mirja Lõzina
Pilt.Läänemaa MV rannavõrkpallis esikolmik.

Pilt.Läänemaa naiste meistrid rannavõrkpallis 2017

Pilt.Läänemaa rannavõrkpalli meistrid 2017

Rannavolle (karl saaver) (1)

Rannavolle (karl saaver) (2)

Rannavolle (karl saaver) (3)

Rannavolle (karl saaver) (4)

Rannavolle (karl saaver) (5)

Rannavolle (karl saaver)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments