0

Vehklemise MM: Priinits langes, Novosjolov jõudis kaheksandikfinaali

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Nikolai Novosjolov (Foto Tay Pamart)

Nikolai Novosjolov. Foto Tay Pamart

Vehklemise MM-il Saksamaal Leipzigis ei pääsenud Haapsalu epeevehkeja Sten Priinits 16 parema sekka, sest kaotas Marco Ficherale. Haapsalust pärit Nikolai Novosjolov jõudis aga võiduga Alexandre Bouziaid.

Priinits alistas põhiturniiri esimeses ringis üheksakordse meeskondliku tiitlimedalivõitja ungarlase Peter Somfai 15:11. 32 parema seas tuli tal aga maailma edetabeli neljanda, itaallase Marco Fichera 15:8 paremust tunnistada.

Nikolai Novosjolov alistas avaringis 15:6 prantslase Ronan Gustini ja 32 parema seas Senegali vehkleja Alexandre Bouzaid' 15:13.

Kaheksandikfinaalis vehkleb Novosjolov Londoni olümpiavõitja Ruben Limardoga Venezuelast.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz