Sõidame Hiiumaale!

Kylaline

info@le.ee

Sõidame Hiiumaale!

Head reisihuvilised, sellel aastal sõidame Hiiumaale. Lähme ja vaatame meretaguseid asju. Sõitma hakkame 4. augusti hommikul. Stardime kella 8 paiku  Haapsalu veekeskuse juurest suunaga Rohuküla poole ja sealt praamile. Kui on  rohkem huvilisi, siis saab buss tulla ka enne Paliveresse ja Taeblasse.
Teisel pool merd külastame Suuremõisa mõisa, Vaemla villavabrikut, Kassari saart ja kuulame Hiiu õlle lugu Kassari ekspositsioonimajas, edasi külastame Orjaku sadamat. Teeme peatuse Vanajõe orus. Peatusteks on ka Kõpu tuletorn, Ristna tuletorn ja Merekaubamaja, Mihkli talumuuseum, Soera talumuuseum, Tahkuna poolsaare muuseum ja militaarrajatised. Käime ära ka Ristimäel ja püüame Tubala vaia välja kangutada.
Kindlasti teeme vahepeal ka peatuse lõunasöögiks ning käime kusagil poes õhusöögiks omale meelepärast ostmas.
Ööbimine on Suuremõisas mugavates tubades.
Järgmisel hommikul alustame hommikusöögiga ja läheme koos Kärdlasse kohvikutepäevale. Peale lõunat jätkame ka eelmisel päeval alustatud  ekskursiooni. Õhtuks jõuame praamile ja hilisõhtul koju. Nii nagu ikka, jätan omale tagataskusse tagavaraks ühte ja teist ning võtan kasutusele selleks, et ikka teil kõigil reis huvitavamaks ja põnevamaks muuta.
Osalustasu reisil on 60 eurot. Hind sisaldab bussi- ja praamisõite edasi-tagasi, majutust kahekohalistes tubades koos hommikusöögiga. Samuti on hinnas Hiiu õlle lugu, Tahkuna militaarmuuseumi, Soera ja Mihkli talumuuseumi külastus, muude söögi- või külastuskulude eest tasuvad reisihuvilised ise.
Osalustasu maksta Swedbanki kontole EE942200221063516190, Urmas Naudre.  
NB! Kindlasti märkida selgitusse „Hiiumaa 4.–5. august” ja kelle eest tasutud (nimi) ning kontakttelefon. Soovitatav tasuda pangaülekandega.
NB! Osalustasude maksmise tähtaeg on 28. juuli 2017. 
Sularahas on võimalus tasuda ka Haapsalu sotsiaalmajas sekretäri juures.
Kes ees, see reisil!
Enne kui üle kannad, küsi kindlasti kohtade olemasolu, telefon selleks 5344 5428, kes aga arvutis nobenäpp, võib ka kirjutada urmas.naudre@gmail.com.

Lugupidamisega
Urmas Naudre

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments