6

Lääne Elu paberleht neljapäeval, 1. juunil

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

lel0106001

Kohus mõistis Lihula hoolduskeskuse endise juhi vangi

Lihulas raske liitpuudega inimeste hoolduskeskust pidanud Svetlana Reinsalu mõisteti 10. mail kohtus süüdi 68 000 euro (üle miljoni krooni) hoolealuste raha oma tasku pistmises ja peab minema vähemalt kuuks ajaks vangi.

Haapsalus hakkab asfalt maha saama

Juunis saab mitu Haapsalu tänavat asfaldi alla, Itaalia veinipäevade ajaks avatakse Tallinna maanteel mõlemad sõidusuunad.

Piimafarmide mõõn möödas

Läänemaa piimakarjakasvatajate sõnul on kehvad ajad möödas ja saab hakata mõtlema investeerimisele. 2012. aastast 2016. aastani jäi Läänemaal vähemaks ligi 900 piimalehma, sest piima madal hind sundis farmereid karjapidamist lõpetama. Nüüd on piima hind tõusnud ja viis aastat kestnud madalseisu järel on lüpsikarja kahanemine peatunud. Kui mullu juulis maksis piimaliiter 18,5 senti, siis nüüd 32 senti ja piimakarjakasvatajad julgevad taas investeerida.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
To kübe
To kübe

5-8juuli päälinna karjumisplatsil!

Kübe
Kübe

Millal kange õlle päevad tulevad? Vein see tekitab ainult maohaavu.

To juhan
To juhan

In vino veritas!

Juhan
Juhan

Miks kõik asjad mingi veiniga seotud on?

pole vein süüdi
pole vein süüdi

Aga ei olegi. Lihtsalt rahvast on tavapärasest rohkem linnas. vein ei puutu ju asjasse. See oleks võinud olla ka kohvikute, kala või kasvõi puitmööbli päevad. Proovitakse suurema liiklusega hakkama saada ja asja parandada.

Sass1.
Sass1.

68 000 euro varastamise eest 1 kuu vangistust ;
alaealisena, seega lubadeta autoga sõites,
avariis kolme inimese tapmine = 3 kuud vangistust ;
mees tappis ühe inimese – eluaegne vangistus,
30-ne aasta möödudes armu ei antud :
Eesti kohus ajab varblasegi naerma ! ! !

wpDiscuz