Haapsalu noored vehklejad said Euroopa karikavõistlustelt kaks hõbedat

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

priimagi ja palk

Vasakult esimene Henrik Priimägi, kolmas Madli Palk. Foto erakogu

Laupäeval Leedus Kaunases peetud U14 Euroopa karikavõistlused olid Haapsalu vehklejate jaoks edukad. Eestlastest olid parimad En Garde’i vehklejad Henrik Priimägi ja Madli Palk, kes saavutasid mõlemad teise koha.

Poiste epee finaalis tuli Priimäel tunnistada ukrainlase Andriy Opanasenko 8:15 paremust. Poodiumile jõudis veel Valentin Altunin (SBSK Draakon). Kolmanda koha sai ka ukrainlane Mykhailo Kublytskyi. Esikaheksasse jõudis ka Markus Salm (Tallinna Mõõk), kes sai 6. koha. Kokku osales 54 vehklejat. Tüdrukute epee finaalis pidi Palk alla vanduma Ukraina vehklejale Yeva Mazurile 7:15.

Kolmandad kohad said valgevenelane Ekaterina Alekseeva ning ukrainlane Sophie Chavigny. Esikaheksasse jõudsid eestlastest veel Vanessa Ber (Tallinna Mõõk), Anne-Mai Melles (En Garde) ja Karina Beimanova (Rünnak), tulles vastavalt 6., 7. ja 8. kohale. Kokku osales 46 vehklejat.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments