0

Kirikuteated

Avatar

Merilin

merilin.sellik@le.ee

EELK kogudused
HAAPSALU K, 24. mail kl 17 Välis-Eesti kirikukogu ja Põhja-Ameerika praostkonna sinodi piiskoplik jumalateenistus. Pealiturg peapiiskop Urmas Viilma, teenivad piiskop Tiit Salumäe ja praost Mart Salumäe. Jutlustab praost assessor Hendrik Laur. Laulab toomkoor (toomkirik). R, 26. mail kl 9 hommikupalvus (Jaani kirik). P, 28. mail kl 11 jumalateenistus armulauaga. Teema: Püha Vaimu ootus. Teenivad vikaarõpetaja Kristel Engman ja Kalle Jätsa (toomkirik);  kl 18 jumalateenistus De la Gardie hooldekodus. Kantselei avatud E, K, R kl 9–15 Kooli 6. Diakoonia müük avatud veel 24. ja 29. mail kl 10–13.
Ridala P, 28. mail kl 13 jumalateenistus armulauaga (kirik). P, 4. juunil kl 15 nelipühade 1. püha jumalateenistus armulauaga (kirik). Koguduse kantselei avatud T kl 14–17.
Martna P, 4. juunil kl 13 nelipüha 1. püha jumalateenistus armulauaga (kirik). Koguduse kantselei avatud T kl 10–13.
Lääne-Nigula P, 28. mail kl 12 jumalateenistus armulauaga; kl 13.30 noorte leerikursus.
Vormsi N, 25. mail kl 17 taevaminemispüha jumalateenistus (kirik).

EEKBKL kogudused
Haapsalu kogudus K, 24. mail kl 19 piiblitund, Ilm 12. ptk. R, 26. mail kl 19 noorteõhtu. P, 28. mail kl 10 jumalateenistus; kl 19 jumalateenistus külalistega Soomest. E, 29. mail kl 18 palvekoosolek.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz