Haapsalu lasteraamatukogu tublimate lugejatega kohtub lastekirjanik Kairi Look

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kairi_LookReedel, 25. mail kell 11 tuleb Haapsalu lasteraamatukogu tublimate lugejatega kohtuma lastekirjanik Kairi Look.

“Me leiame, et õppeaasta lõpp ja suvelugemise aja algus on sobilik hetk tunnustada lapsi ja motiveerida neid jätkuvalt raamatukoguga sõprust pidama. Uurisime lasteraamatukogus järgi, kes on need lapsed, kes on meie juurest sel õppeaastal kõige rohkem väärt lugemist leidnud ja korraldame nende tunnustamiseks väikese tänuürituse,” ütles Lääne maakonna keskraamatukogu peaspetsialist lugejakoolituse alal Liina Valdre.

Taoline tänuüritus toimus esimest korda mullu, kui raamatukogu tähistas oma 150. sünnipäeva. “Meie soov on luua sellest traditsioon,” lausus Veldre.

Lisaks kohtumisele kirjanikuga on reedesel üritusel kavas veel lõbusad kirjandusmängud, iga väga hea lugeja saab mälestuseks väikse tänukingituse ja torti sööme ka.

Kairi Look on viimaste aastate üks põnevamaid lastekirjanikke, kelle tuntumate teoste seas on näiteks „Leemuripoeg Ville teeb sääred“ (2015), „Peeter, sõpradele Peetrike“ (2014), „Lennujaama lutikad ei anna alla“ (2014), „Piia Präänik kolib sisse“ (2015), „Sasipäiste printsesside saar“ (2016) ning Härra Klaasi pöörane muuseum“ (2016).

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Aita
6 aastat tagasi

Reedel, 25. mail kell 11 tuleb Haapsalu lasteraamatukogu tublimate lugejatega kohtuma lastekirjanik Kairi Look.

25.mai on neljapäev. Ei saagi aru, millal ta siis tuleb, reedel või 25.mail?

Sass1.
6 aastat tagasi

Olin Haapsalu lasteraamatukogu tubli lugeja 50 aastat tagasi.
Laenutasin romaani ” Pärast meid tulgu või veeuputus”.
Vanemas eas olen mõelnud, et see ikka ei olnud laste-
raamat. Erootikat silmas pidades.