0

Saarte Hääl: kajakas tegi pesa meremehe auto katusele

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kalakajakas Haapsalus. Foto: Urmas Lauri
Kalakajakas Haapsalus. Foto: Urmas Lauri
Kalakajakas Haapsalus. Sel linnul pole looga vähimatki pistmist. Foto: Urmas Lauri

Esmaspäeval avastas TS Laevades madrusena töötav Mart Saarso, et kajakapaar oli tema Virtsu sadamas seisnud auto katusele pesa ehitanud. Mehel endal küll kajakaid kohata ei õnnestunud, küll aga saatsid kolleegid pildi, kus pesapunuja ilusti näha oli, kirjutas Saaremaa päevaleht Saarte Hääl.

"Tööl olin 18 päeva, selle ajaga jõuab pesa teha küll,” lisas Saarso. Õnneks polnud kajakas jõudnud muneda, mis tegi olukorra veidi lihtsamaks.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz