Muusikakool rõõmustab 20. aprillil kevadkontserdiga

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

HM kammerork 24.02.17 (1280x671) Haapsalu muusikakooli kammerorkester. Foto: Mart Kuus

Kui lumi on sulanud ja ilmad soojemaks lähevad tekib hinge lootus, et nüüd kohe-kohe ongi kevad ja saab nautida päikest  ning  linnulaulu. Ilmad on aga aprillikuiselt muutlikud ja iial ei tea milliseks üllatuseks valmis tuleb olla. Mis aga kindlasti ei muutu on  juba traditsiooniks saanud C. Kreegi nim Haapsalu muusikakooli kevadkontsert mis seekord toimub neljapäeval, 20. aprillil kell 18 Läänemaa ühisgümnaasiumi aulas.

Muusikakooli õpilased on nii nagu varasematel aastatel  ka sel poolaastal aastal osalenud väga  edukalt regionaalsetel konkurssidel – viiuli- ja akordioniõpilased on saavutanud väga häid kohti ning kitarri- ja klaveriõpilased on pälvinud äramärkimisi.

Möödunud Rannalõõtsa võistumängimisel esinesid väga hästi kõrvuti täiskasvanutega muusikakooli noored lõõtsa- ja karmoškaõpilased,  maikuus osaevad pärimusmuusikud Viljandis toimuvatel võistumängimistel.  Rahvapilliansambel „Pille“ on saanud võimaluse esineda laulu-ja tantsupeo raames toimuval rahvapillipeol Tallinnas, kooli kammerorkester on andnud suurepäraseid kontserte.

Tublidest muusikakooli õpilastest  ja õpetajatest võiks kirjutada pika loo kuid kõige kindlam on tulla kontserdile ja kuulata seda kaunist mis noortel muusikutel kuulajatele on pakkuda. Esinevad erinevate erialade solistid, ansamblid ning kammerorkester. Tunnike kauni muusika keskel  peletab tööpäeva väsimuse ning aitab mõtetel puhata.

Kohtumiseni!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments