Haapsalu jagas selle aasta kultuuritoetused

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Kroonid-eurod

Foto: arhiiv

Haapsalu jagas kultuuritoetusteks 8544 eurot, mis jagunes 14 taotluse vahel. Kultuuritoetusi jagatakse kord aastas ja taotluste esitamise tähtaeg oli 15. jaanuar.

Üldse laekus 19 taotlust kogusummas 14 544 eurot, ütles Haapsalu linnavalitsuse pressiesindaja Tõnu Parbus. Tegemist on tegevustoetustega.
Toetusi jagab seitsmeliikmeline komisjon. „Toetuste jagamisel lähtub komisjon esitatud taotluse sisust ja ka linna eelarves kinnitatud raha hulgast,” ütles Parbus.

Uued rahasaajad on seekord MTÜ Haapsalu Frankofiilide Ühing ja Helve Kruusemendi juhendatav tantsurühm Cho-Co Latte. Kõige rohkem, 2000 eurot anti Haapsalu käsitööseltsile.
1500 eurot sai MTÜ Bõliina, 600 eurot rahvatantsurühm Tõrvik ja Haapsalu Püha Johannese kogudus.
500 eurot said Vene rahvakultuurikeskus Bereginja ja Nurme bistroo Rändurite klubi.
400 eurot anti Helve Kruusemendi tantsurühmadele Black Coffee ja Cho-Co Latte.
370 eurot sai MTÜ Haapsalu Frankofiilide Ühing, 300 eurot said Haapsalu põhikooli rahvatantsurühm N.Õpsid, MTÜ Kaasike, rahvatantsurühm West ja Läänemaa puuetega inimeste koda. 274 eurot sai MTÜ Tervendajad.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Küsijale
7 aastat tagasi

Oleks loogiline, et seesugust infot jagab linna koduleht, aga paraku sealt seda ei leia. Kaldun arvama, et kultuurikomisjoni liikmed on kinnistunud kõiki otsustajad Suklese tagatoast – a`la Sukles ise, E.Kalev, Liina, M.Schwindt jne….

samuti
7 aastat tagasi
Reply to  Küsijale

ei suuda ma leida spordikomisjoni koosesisu?

Küsimus
7 aastat tagasi

Kes kuuluvad kultuurikomisjoni ning kust leiaks vastava informatsiooni?