0

Eile oli Läänemaal mitu kulupõlengut

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

päästeamet
29. märtsil kell 16.28 sai häirekeskus teate kulupõlengust Lääne-Nigula vallas Saunja külas. Päästjad kustutasid umbes 100×100 meetri suuruse põlenguala kell 16.59. Esialgsetel andmetel võis tulekahju alguse saada hooletusest lõkke tegemisel.

29. märtsil kell 15.47 teatati häirekeskusele kulupõlengust Ridala vallas Üsse külas. Teataja sõnul oli ta põletanud prügi ning tuli levis edasi pinnasele. Päästjate saabudes põles umbes 50×100 meetri suurune ala. Põleng kustutati kell 16.10.

Päästeamet tuletab meelde, et praegusel ajal tuleb olla väga ettevaatlik ning kontrollida oma tegevust nii lõkete tegemisel kui ka näiteks looduses suitsetamisel.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz