Jazzkaar toob Haapsallu Barcelona muusikud

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Isabel-Vinardell-Isabelle-Laudenbach_fabrica_4

Isabel Vinardell ja Isabelle Laudenbach. Foto Jazzkaar

26. aprillil kell 19 annavad Haapsalu kultuurikeskus Jazzkaare kontserdi Isabel Vinardell ja Isabelle Laudenbach, kaks artisti Barcelona vibreerivast kultuurielust.

Isabel Vinardell on lauljanna, tantsija ja koreograaf, kes on pühendanud oma elu muusikale ja etenduskunstidele aastast 2001. Ta on kogunud enda loomingusse eri kultuuride värve ja oma bändiga esinenud üle maailma. 

Isabelle Laudenbach on helilooja ja kitarrist.

Nende looming toob kuulajateni flamenko, andaluusia ja vahemerelised kõlad. Kontserdil kohtuvad Hispaania, Katalaani ja Itaalia noodid.

Vinardell ja Laudenbach salvestati 2016. aastal debüütalbumi “A Solas”.

Duona on nad andnud igale palale oma hinguse – lood on lindistatud väga eriilmelistes paikades nagu loodus, mahajäetud hooned ja kodused paigad. Nende eesmärk on tabada hetki, kinnistada heliline võlumaailm salvestustesse ja luua muusikat spontaanselt, vahendas Jazzkaare pressiesindaja Siim Männik.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments