0

Vähene lumi Martnas vastlaliugu ei takistanud

Avatar

Kelli Seiton

kelliseiton@gmail.com

Lisaks vastlaliule võtsid Martna õpilased mõõtu ka üheskoos suusatades. Fotod: erakogu

Martna põhikooli õpilased tähistasid vastlapäeva traditsiooniliselt kelgutades ja kukleid süües.

Kõigepealt lugesid üheksanda klassi õpilased vastlapäeva ajaloolise tausta kohta, siis suundusime üheskoos Martna kaarhalli taha “Ninni mäele” kelgutama ja mänge mängima (Kelgumäge kaarhalli taga kutsuvad kohalikud “Ninni mäeks”, kuna selle tegi sinna eelmisel talvel kohalik ettevõtja Arvo Ninn – toim).

Kuigi mägi oli porine ja märg, sai kelgutada ikka ja kõigil oli lõbus. Porise kelgutamise järel jagunesime võistkondadeks ning mängisime erinevaid mänge. Päeva lõpetasime kaarhallis kuuma tee ja vahukoorese vastlakukliga.

Vastlapäeva kelgutamise korraldasid Martna spordiklubi, noortekeskus ja põhikool.vastlapäev martnas_aili seiton vastlapäev martnas_aili seiton

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz