0

Haapsalu kutsehariduskeskuse õpilane oli parim plaatija

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

mart_moorbach_2017

Märt Moorbach oli plaatijate võistlustel esimese koha. Foto HKHK.

Järvamaa kutsehariduskeskuses peetud plaatijate võistlusel võitis esimese koha Haapsalu kutsehariduskeskuse (HKHK) ehituseriala õpilane Märt Moorbach.

Võistlusest võttis osa kaheksa kutsekooli.  Võistlustööna oli vaja plaatida "ämma käimla" fragment. HKHK võistleja sõnul oli kõige raskem väikese aknaava ümber liistu paigaldamine ja selle kõrvalt plaatimine. Kõige lihtsamaks aga pidas võistleja põranda plaatimist

Lõpukursuse õpilast Märt Moorbachi juhendas kutseõpetaja Harri Sinimeri. Märt Moorbachi hinnangyl on võistlemine kasulik: „Saad võrrelda oma oskusi teistega ning alati annab võistlustel osalemine juurde uusi kogemusi ja teadmisi.“

Moorbach on ka varem kutsehariduskeskust kutsevõistlusel esindanud ja saavutanud häid tulemusi 2015. ja 2016. aasta müürseppade kutsevõistlusel Jõulukellu.  

HKHKs alustas Moorbach õpinguid 2014. aastal. Ehituse eriala valis ta eelkõige seepärast, et maal elanud poisina oli lapsest saati saanud ehitustöödel osaleda ja see oli talle alati meeldinud. Kuna vend juba õppis HKHKs ja oli kooliga rahul, otsustas ka Märt samas koolis õpinguid alustada.

„Kõige rohkem meeldib mulle müüri laduda, sest seda oskan ma kõige paremini ja olen sellega ka kõige rohkem tegelenud,“ ütles Moorbach. Peale õpinguid plaanib noormees edasi õppida, et saada rohkem teadmisi ja oskusi ning tagada tulevikuks hea töökoht.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz