0

Särg sai Itaalias lausvihmas 17. koha

Avatar

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

MS116036exp

Robin Särg (nr 336) lõpetas lausvihmas peetud võidusõidu 17. kohaga. Foto: erakogu

Haapsalu kardisõitja Robin Särg sai nädalavahetusel Itaalia kardisarjas WSK Super Masteri sarjas OK-Juniori klassis võidusõidul 17. koha.

Tervet võistlusnädalavahetust saatis lakkamatu vihmasadu, mis tegi sõitmise väga keeruliseks. „Esimene võistluspäev katkestati, sest rada oli sinna kogunenud vee tõttu ohtlik,” vahendas võistlusolusid Itaaliast Robini isa Reimo Särg.

Kuigi Robin Särg katkestas kaks eelsõitu neljast, suutis ta poolfinaalis tõusta 56 võistleja seas 28. kohale ehk kvalifitseeruda 34 finaalipääseja hulka. Lausvihmas sõidetud finaali lõpetas Robin Särg 17. positsioonil. „See on hea tulemus, sest finaali start anti ohutust silmas pidades üksteise tagant,” nentis Reimo Särg.

Järgmine etapp sõidetakse 2.–5. märtsini Itaalias 7 Laghi ringrajal.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz