1

Kirblas varastati viis gaasiballooni

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

politsei-symbolfoto-470x255

Ööl vastu 29. jaanuari varastati Lihula vallas Kirbla külas kaupluse juurest viis gaasiballooni. Kahju on 281 eurot, teatas Lääne politseiprefektuuri pressiesindaja Heiko Leesment.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
??
??

Varastati tühjad balloonid? Ladustaja arvas, et mis seal varastada on – gaasi ju sees pole. Varas aga arvas vastupidi, et kui ühe ballooni seadusliku kasutusõiguse omandamine maksab poolesaja euro ringis, tasub ikka küll (kusagilt on meelde jäänud, et punaste veneaegsete balloonide uute vastu vahetamine oli hirmkallis).

wpDiscuz