0

Kinnisvara omavate isikute maamaksukohustus

Avatar

Merilin

merilin.sellik@le.ee

Haapsalu linnas kinnisvara omavatel isikutel, kes omandasid vara 2016. aastal, tekib maamaksukohustus 1. jaanuarist 2017. Vastavalt Haapsalu Linnavalitsuse 18. jaanuari 2017. a korraldusele nr 39 „Maakasutuste maksustamishindade määramine” on uutel omanikel võimalus tutvuda maa maksustamishindadega Haapsalu linna kodulehel (www.haapsalu.ee: Maakorraldus – Maamaks ja maksustamishind – Maksustamishind 2017) või linnavalitsuse maakorraldusosakonnas (Posti tn 34, Haapsalu, kabinet 2, telefon 472 5322) vastuvõtu-
aegadel esmaspäeviti 9–12 ja 13.30–16 ning neljapäeviti 9–12.
Sel aastal on maamaks 2,5% maa maksustamishinnast aastas.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz