1

Haapsalus müüdud korter püstitas oksjoniportaali rekordi

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

kunstikooli galerii. tarmula

Haapsalu kunstikooli galerii. Foto: Arvo Tarmula

Tartu linn müüs eelmisel aastal oksjoniportaal Osta.ee vahendusel maha erinevaid kinnisvaraobjekte pea 300 000 euro eest. Haapsalu linn on tänavu oksjoniportaali vahendusel müünud kinnisvara aga veel suurema summa eest, vahendas Postimees.

Haapsalu linn müüs eelmisel aastal oksjoniportaalis maha neli erinevat kinnisvaraobjekti – kaks garaažiboksi ja kaks elamumaad, kokku 41 020 euro eest.

Haapsalu kõige edukamad oksjonid on leidnud aset aga juba tänavu. Haapsalu kesklinnas asuva korteri alginnaks oli 120 000 eurot. Objekti lõpphinnaks kujunes aga 168 500 eurot. Osta.ee kliendisuhete juhi Eddy Konti sõnul oli tegemist Osta.ee kõigi aegade suurima lõpphinnaga.

Haapsalu linn on oksjoniportaali vahendusel müünud tänavu kinnisvara juba 343 700 euro eest.


Vt ka: "Haapsalu kunstikooli galerii hind tõusis oksjonil kolmandiku jagu"

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
ei ole
ei ole

Kõrgeim müügihind osta.ee s oli ikka Teenindusmaja 481 000.- https://osta-ee.postimees.ee/index.php?fuseaction=item.info&id=77174613&_src=desktop

wpDiscuz