1

Lumi annab Palivere suusarajale uue hoo

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Palivere suusarada.Paliveres saab suusatada, kuid suusarada hooldatakse pärast lumesaju ja tuisu lõppu, teatas Palivere turismi- ja tervisespordikeskus oma sotsiaalmeediapostituses.

Varahommikul alanud tuisk ja lumesadu on katnud suusaraja ja kelgunõlvad värske lumega. Saab suusatada klassikalises sõiduviisis ja vabatehnikas omas jäljes. Suusaraja hooldus peale lumesaju ja tuisu lõppu. Soovitav kasutada vanemat suuska. Suusasilla alla ja pealt laskumised ning kelgunõlv on hetkel suletud (jäine ja ohtlik).

Mitte jalutada ja kelgutada suusarajal. Hoidke suusarada suusatajaile.

Õhutemperatuur – 4,6 kraadi C, langeb. Pilves, tuiskab ja sajab 4,0 mm/h. Tugev tuul 6,1 m/s.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Eesti+Vabaks
Eesti+Vabaks

Milles seisneb artikli ja pealkirja seos?

wpDiscuz