Haapsalus algab jõulukaunistuste konkurss

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Tõrukese lasteaia jõulukaunistused (arvo tarmula) (1) Mullused Tõrukese lasteaia jõulukaunistused. Foto: Arvo Tarmula

Haapsalu linnavalitsus kutsub linnas tegutsevaid ettevõtteid ning linnarahvast ehtima pühadeks hooneid ja kinnistuid, et aidata kaasa jõulumeeleolu loomisele linnas ning kuulutab välja jõulukaunistuste konkursi  „Haapsalu jõulukaunistused 2016“, vahendas linna pressiesindaja Tõnu Parbus.

Konkursile võivad ettepanekuid osalevate objektide kohta teha kõik linnakodanikud. Ettepanekud tuleb esitada kas kirjalikult (aadressil Posti 34) või e-postiga kuni 22. detsembrini. Võimalusel esitada registreerimisel foto esitatavast kujundusest.

Konkursil võisteldakse kolmes kategoorias. Omavahel konkureerivad asutused ja ettevõtted, sh kauplused ja kohvikud, eraldi hinnatakse elamuid ning omaette kategoorias on lasteaiad, koolid ja huvikoolid.

Igas kategoorias antakse parimatele auhind. Auhinnafond on 600 eurot.  

Konkursil hinnatakse jõulukujunduse teemapärasust, ideed ja omapära, teostust ning sobivust ümbritsevasse linnaruumi.

Konkursi võitjad otsustatakse hiljemalt 15. jaanuariks.

Jõulukaunistuste konkurss toimub teist korda ning selle üheks eesmärgiks on tunnustada kodanike, kes on panustanud enda aega ja vahendeid linnakeskkonna kaunimaks ja vaheldusrikkamaks muutmisel.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments