Rahvaküsitlus Nõva vallas

Merilin

merilin.sellik@le.ee

Ajavahemikul 18.–20. novembrini 2016 tehakse Nõva vallas rahvaküsitlus, mille eesmärk on välja selgitada elanike arvamus Kullamaa, Lääne-Nigula, Martna, Noarootsi ja Nõva valla kavandatava ühinemise kohta. Küsitlusel saavad osaleda kõik 16aastased ja vanemad valimisõiguslikud Nõva valla elanikud.
Küsitlus toimub küsitluspunktis 18.–20. novembril 2016 iga päev kell 9–17. Küsitluspunkt asub aadressil Nõva vallamaja, Nõva küla, Nõva vald, Läänemaa.
Kui isiku tervislik seisund või mõni muu mõjuv põhjus on takistuseks tema vahetule osalemisele küsitluskohas tehtaval küsitlusel, võib taotleda küsitluslehe täitmist kodus. Selleks tuleb esitada taotlus komisjonile hiljemalt 20. novembriks kell 14.
Rahvaküsitluse tegemiseks on moodustatud viieliikmeline komisjon. Komisjoni kontakttelefonid 472 4670 ja 528 2514; elviira.uusorg@novavald.ee.

Nõva Vallavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments