Rahvaküsitlus Martna vallas

Merilin

merilin.sellik@le.ee

Ajavahemikul 18.–20. novembrini 2016 iga päev kell 9–17 toimub Martna vallas rahvaküsitlus, mille eesmärk on välja selgitada elanike arvamus Kullamaa, Lääne-Nigula, Martna, Noarootsi ja Nõva valla kavandatava ühinemise kohta. Küsitlusel saavad osaleda kõik 16aastased ja vanemad valimisõiguslikud Martna valla elanikud.
Küsitlus toimub küsitluspunktis, mis asub Martna vallavalitsuses aadressil Martna vallamaja, Martna küla, Martna vald, Lääne maakond.
Kui isiku tervislik seisund või mõni muu mõjuv põhjus on takistuseks tema vahetule osalemisele küsitluskohas tehtaval küsitlusel, võib ta taotleda küsitluslehe täitmist kodus. Selleks tuleb esitada taotlus küsitluse korraldamiseks moodustatud komisjonile või vallasekretärile hiljemalt 20. novembriks kell 14. 
Komisjoni ja vallasekretäri kontaktandmed: Martna vallamaja, 90601 Martna küla, Martna vald, Lääne maakond; e-post Kaie.Talving@martna.ee, vallavalitsus@martna.ee; tel 472 5041 ja 5307 6824.

Martna Vallavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments